Жител на Пловдив сигнализира за нанесени щети по личния му автомобил.Публикация,

...
Жител на Пловдив сигнализира за нанесени щети по личния му автомобил.Публикация,
Коментари Харесай

Неизвестен потроши предното стъкло на автомобил в Пловдив

Жител на Пловдив сигнализира за нанесени вреди по персоналния му автомобил.

Публикация, споделена от неизвестен участник в пловдивска група в обществената мрежа Facebook, гласи, че гражданин на Пловдив е заварил автомобила си със счупено предно стъкло.

Човекът, който избира да резервира анонимност, отбелязва в поста си, че всеки ден паркира колата си на паркинга, намиращ се до игрището на ул. " Седянка ". Днес обаче колата била заварена със счупено предно стъкло.

" Здравейте, от една година пребивавам на ул. Седянка и до през днешния ден не съм имала никакви проблеми. Всеки ден си паркирам колата на паркинга, който е до игрището или на самата улица. Днес когато с детето взехме решение да отидем да пазарим открих, че колата ми е със счупено предно стъкло ", се показва в обявата.

Авторът на вандалския акт е незнаен. Собственикът на возилото се надява в региона да има камери за видеонаблюдение, които да са заснели извършителя.

" Искам да попитам - дали има камери в този регион, които да снимат паркинга до игрището. Ще съм доста признателна, в случай че има някой, който може да ми помогне, с цел да схвана кой е направил това ", приключва обявата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР